Onze professionals hebben ruime ervaring met glasbewassing en werken met uiterste precisie om uw ramen en kozijnen perfect schoon te krijgen, zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde. Ook moeilijk bereikbare ramen zijn doorgaans geen probleem.

Glasbewassing

Glasbewassing is een specialistische klus, zeker als het glas zich op grote hoogte bevindt. Organisaties voelen zich prettiger als het gebouw schoon en fris is. Een goed uitzicht geeft een vrij gevoel en maakt uw medewerkers productiever. Wij van Care2Clean bieden een totaalpakket aan zodat alleramen op een veilige en grondige manier schoongemaakt worden. Uiteraard hoort het schoonmaken van kozijnen en gevelbeplatingen daar ook bij.

Hoogwerkers en telescopen

De specialisten van Care2Clean maken bij het schoonmaken op hoogte gebruik van telescoopsystemen en hoogwerkers. Onze medewerkers zorgen dat ze altijd de veiligheid waarborgen. Er wordt op hoogte altijd gebruik gemaakt van osmosewater (water zonder kalk) zodat de ruiten streeploos schoon worden.

Gevelreiniging

Onderhoud aan gevels is van groot belang voor het onderhoud van uw bedrijfspand. De gevels van uw bedrijfspand krijgt door de jaren heen veel te verduren. Denk maar aan het veranderende weer en de groei van mossen. Wij brengen de gevel van uw pand weer terug naar bijna nieuwstaat en zorgen ook voor conservering. Dit doen wij door gebruik te maken van de beste producten en de beste mensen.